Sirküler

Sirküler No:


Hakkýmýzda

1990 yýlýnda Kurucu Baþkanlýðýný Ertuðrul TAN'ýn yaptýðý  TGM Gümrük Müþavirliði Limited Þirketi 4458 Sayýlý Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliði'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylý temsilci sýfatýyla hizmet vermektedir.

Þirket merkezimiz Ýstanbul  Mecidiyeköy’dedir.

Ýstanbul Ýlinin tüm gümrük müdürlüklerinde ve ülkemiz dýþ ticaretin yoðunlukla yapýldýðý Marmara Bölgesindeki illerin Gümrük Müdürlüklerinde þube ve irtibat bürolarýmýz mevcut olup, deðerli müþterilerimize verdiðimiz butik hizmet anlayýþý ile sektördeki özel konumumuzu devam ettirme amacýný gütmekteyiz.

Gümrük teþkilatýndan emekli olan deneyimli bürokrat ve muayene memuru görevlerinde bulunmuþ gümrük müþavirlerimizle her türlü soru ve sorunlarýnýz için danýþmanlýk hizmeti verilmektedir.

Dolaylý Temsilci sýfatý ile Müþterilerimize verdiðimiz hizmetlerden kaynaklanabilecek risklere karþý Mesleki sorumluk sigortamýz bulunmaktadýr.

Ayrýca, Tan-Air Uluslararasý Taþýmacýlýk Ltd Þti tarafýndan þirketimize lojistik destek alýnmaktadýr.

TGM Gümrük Müþavirliði Limited Þirketi olarak, üyesi olduðumuz Ýstanbul Gümrük Müþavirleri Derneði ‘’Etik Beyannamesi'ni’’ imzalayarak sektörümüzün etik yasalarýna uymayý taahhüt eden firmalarý arasýnda yer almaktayýz.

 

Þirketimiz tarafýndan kullanýlan güncel yazýlým programý ile müþterilerimize özel yazýlýmlar ve raporlar hazýrlanmaktadýr.

Müþterilerimizin TGM internet sayfasýndan gerçek zamanlý bir þekilde kendilerine verilen kullanýcý kodu ve þifreyi kullanarak TGM ONLÝNE sistemine girmesi ile firmasý nam ve adlarýna yapýlan tüm iþlemleri (beyanname iþlemleri, masraf giriþleri, fatura, dekont, muavin hareketler , elektronik arþiv vb. ) takip edebilmektedir.

Bu uygulamada istenilen veriler anlýk olarak sorgulanabilmekte, alýnan sorgulama sonuçlarý kolaylýkla Excel ortamýna taþýnabilmektedir.

TGM, hýzla deðiþen teknolojiyi yakýndan takip edip bu deðiþimleri hýzlý bir þekilde hayata geçirirken güvenlik konusunda uluslararasý kabul görmüþ ISO 27001 Bilgi Güvenliði Yönetim Sistemi(BGYS) standartlarýný hayata geçirmiþtir.

1990 yýlýndan beri sizlerle birlikte olan þirketimiz, tedarik zincirinde yer alan kamu- özel sektörle iliþkilerinde “kurallara uygun, yapýcý, uyumlu ve bilgiye dayanan’’ çalýþmayý ilke edinmek suretiyle tüm iþlemlerini þeffaflýk, etik deðerlere uygun ve karþýlýklý güven anlayýþýyla sürdürmektedir.


  Ýçeriði PDF formatýnda görüntülemek için týklayýnýz




Saygýlarýmýzla,
TGM Gümrük Müþavirliði Ltd. Þti.

Sirkülerle ilgili sorularýnýz için:
Sabahattin Altýkardeþ s.altikardes@tgmgumruk.com
Hakan TOPAL h.topal@tgmgumruk.com


Yukarýda yer verilen açýklamalarýmýz, konuya iliþkin genel bilgiler içermektedir.TGM GÜMRÜK MÜÞAVÝRLÝÐÝ LTD. ÞTÝ. , iþbu dokümanýn içeriðinden kaynaklanan veya içeriðine iliþkin olarak ortaya çýkan sonuçlardan dolayý herhangi bir sorumluluk iddiasýnda bulunulamaz.

logo

1990 yılında Kurucu Başkanlığını Ertuğrul TAN'ın yaptığı TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliği'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylı temsilci sıfatıyla hizmet vermektedir.

Adres
Ä°letiÅŸim