Kurumsal

Hakkımızda

1990 yılında Kurucu Başkanlığını Ertuğrul TAN'ın yaptığı  TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliği'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylı temsilci sıfatıyla hizmet vermektedir.

Şirket merkezimiz İstanbul  Mecidiyeköy’dedir.

İstanbul İlinin tüm gümrük müdürlüklerinde ve ülkemiz dış ticaretin yoğunlukla yapıldığı Marmara Bölgesindeki illerin Gümrük Müdürlüklerinde şube ve irtibat bürolarımız mevcut olup, değerli müşterilerimize verdiğimiz butik hizmet anlayışı ile sektördeki özel konumumuzu devam ettirme amacını gütmekteyiz.

Gümrük teşkilatından emekli olan deneyimli bürokrat ve muayene memuru görevlerinde bulunmuş gümrük müşavirlerimizle her türlü soru ve sorunlarınız için danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Dolaylı Temsilci sıfatı ile Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerden kaynaklanabilecek risklere karşı Mesleki sorumluk sigortamız bulunmaktadır.

Ayrıca, Tan-Air Uluslararası Taşımacılık Ltd Şti tarafından şirketimize lojistik destek alınmaktadır.

TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi olarak, üyesi olduğumuz İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği ‘’Etik Beyannamesi'ni’’ imzalayarak sektörümüzün etik yasalarına uymayı taahhüt eden firmaları arasında yer almaktayız.

 

Şirketimiz tarafından kullanılan güncel yazılım programı ile müşterilerimize özel yazılımlar ve raporlar hazırlanmaktadır.

Müşterilerimizin TGM internet sayfasından gerçek zamanlı bir şekilde kendilerine verilen kullanıcı kodu ve şifreyi kullanarak TGM ONLİNE sistemine girmesi ile firması nam ve adlarına yapılan tüm işlemleri (beyanname işlemleri, masraf girişleri, fatura, dekont, muavin hareketler , elektronik arşiv vb. ) takip edebilmektedir.

Bu uygulamada istenilen veriler anlık olarak sorgulanabilmekte, alınan sorgulama sonuçları kolaylıkla Excel ortamına taşınabilmektedir.

TGM, hızla değişen teknolojiyi yakından takip edip bu değişimleri hızlı bir şekilde hayata geçirirken güvenlik konusunda uluslararası kabul görmüş ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi(BGYS) standartlarını hayata geçirmiştir.

1990 yılından beri sizlerle birlikte olan şirketimiz, tedarik zincirinde yer alan kamu- özel sektörle ilişkilerinde “kurallara uygun, yapıcı, uyumlu ve bilgiye dayanan’’ çalışmayı ilke edinmek suretiyle tüm işlemlerini şeffaflık, etik değerlere uygun ve karşılıklı güven anlayışıyla sürdürmektedir.





logo

1990 yılında Kurucu Başkanlığını Ertuğrul TAN'ın yaptığı TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliği'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylı temsilci sıfatıyla hizmet vermektedir.

Adres
  • Gülbahar mahallesi Altan Erbulak Sokak Mayahan No:14 Kat/6/6 İstanbul
İletişim
  • +90 212 267 00 85(pbx)
  • info@tgmgumruk.com