Kurumsal

Kalite Politikamız

 

Gümrük müşavirlik hizmeti ile ilgili kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer yasal düzenlemeler ve bunlarda yapılan değişiklikler yayımlandıkları tarihte uygulamaya konularak gümrük işlemlerinin bunlara uygun olarak hızlı ve sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanır.

Şirketimizin  çalışanları müşterinin önemini ve değerini bilir, müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürekli kılmak amacıyla gümrük müşavirlik işlemlerinin her aşamasında hızlı, yasal ve güvenilir olarak, güncel bilgilerle zamanında hizmet verir.

TGM Gümrük Müşavirliği Sürekli Gelişim amacıyla , şirket içi eğitim ve sosyal faaliyetler ile desteklenir.

Teknolojik yenilikler, bilimsel ve yönetsel gelişmeler sürekli takip edilir, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın bu yeniliklerden ve gelişmelerden yararlanmaları sağlanır.

TGM Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalışan personelin eğitim gereksinimlerini saptayarak var olan bilgilerini yenileyip daha üst seviyelere taşımak, sektördeki yenilikleri ve değişiklikleri izlemesini sağlamak, görev tanımlarının gerektirdiği yetkinlikleri kazandırarak mesleki verimliliklerini arttırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli eğitimler şirketin eğitim dönemlerinde planlanmaktadır.

 

 





logo

1990 yılında Kurucu Başkanlığını Ertuğrul TAN'ın yaptığı TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliği'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylı temsilci sıfatıyla hizmet vermektedir.

Adres
  • Gülbahar mahallesi Altan Erbulak Sokak Mayahan No:14 Kat/6/6 İstanbul
İletişim
  • +90 212 267 00 85(pbx)
  • info@tgmgumruk.com