Sirküler

Sirküler No: 2020/048


TC Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler Yönetim Bilgi Sistemi kapsamında Ticaret Müşavirine Danışın uygulamasının devreye alındığı belirtilmiştir.

 

TC Ticaret Bakanlığı resmi web sitesindeki https://www.ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-musavirleri-artik-bir-tik-uzaklikta linkindee yayımlanan duyuru ile Özetle; Bakanlığın dış temsilcilik operasyonları çerçevesinde bugün itibarıyla 92 ülke 129 merkezde 162 ticaret müşaviri ve ataşesi ile hizmet verildiği belirterek, söz konusu sistem içerisinde geliştirdikleri "Müşavire Danışın" modülü ile dış ticaret erbabının ve yatırımcıların yurt dışı pazarlara ilişkin sorularını doğrudan ilgili  ülke Ticaret Müşavirliği’nce sistem üzerinden yanıtlanabileceği bildirilmiştir.

 

“Müşavire Danışın”  uygulamasına aşağıdaki linkten,

 

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiRh9ye0ennAhVw-ioKHQDHCvkQFjAAegQICRAC&url=https%3A%2F%2Fmusaviredanisin.ticaret.gov.tr%2F&usg=AOvVaw38oMNnIx5kZTM-5Q7ZuiJx

 

“GİRİŞ” Modulüne https://musaviredanisin.ticaret.gov.tr/giris/?next=/anasayfa/  linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Bilgilerinize sunulur.



Saygılarımızla,
TGM Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti.

Sirkülerle ilgili sorularınız için:
Hakan TOPAL hakan.topal@tgmgumruk.com
Özlem KUĞU ozlem.kugu@tgmgumruk.com


Yukarıda yer verilen açıklamalarımız, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. TGM GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.’ne, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.

logo

1990 yılında Kurucu Başkanlığını Ertuğrul TAN'ın yaptığı TGM Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi 4458 Sayılı Gümrük Kanunu ve Gümrük Yönetmeliği'nde belirtilen hükümler çerçevesinde dolaylı temsilci sıfatıyla hizmet vermektedir.

Adres
  • Gülbahar mahallesi Altan Erbulak Sokak Mayahan No:14 Kat/6/6 İstanbul
İletişim
  • +90 212 267 00 85(pbx)
  • info@tgmgumruk.com